Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu: Boc, Blaga şi Videanu sunt capabili să conducă PDL

Elena Băsescu: Boc, Blaga şi Videanu sunt capabili să conducă PDL

Elena Băsescu: Boc, Blaga şi Videanu sunt capabili să conducă PDL
Sursa foto: Foto: INTACT Images
06 Mar 2011   •   10:33

Fata cea mică a lui Traian Băsescu face previziuni pentru şefia PDL. Emil Boc, Vasile Blaga şi Adriean Videanu sunt persoanele capabile să conducă PDL în perioada următoare, după părerea Elenei Băsescu.

Într-un interviu pentru Gândul, ea a declarat că nu este de acord să fie eliminat criteriului vechimii pentru candidatura la şefia partidului.

"Poate aş fi de acord ca derogarea să se dea la nivel de primvicepreşedinte, sau de vicepreşedinte, dar o funcţie atât de importantă cum este cea de preşedinte trebuie să aparţină celor care cunosc bine PDL-ul", a declarat Elena Băsescu, europarlamentar PDL.

În plus, fiica preşedintelui a adus un reproş indirect şi criteriilor de integritate propuse de către "reformiştii" Cristian Preda şi Monica Macovei, cei care au pledat, sâmbătă, în faţa Consiliului Naţional de Coordonare, pentru suspendarea automată din partid a membrilor care au procese pe rol.

"E uşor să spui să plece primarii!, dar ei sunt cei care duc greul. Primarii şi preşedinţii de consilii judeţene. PDL este un partid al primarilor", a declarat Elena Băsescu.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close