Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu candidează pentru un fotoliu de europarlamentar

Elena Băsescu candidează pentru un fotoliu de europarlamentar

Elena Băsescu candidează pentru un fotoliu de europarlamentar
Sursa foto: Elena Basescu
28 Feb 2009   •   14:07

Elena Băsescu, fiica mai mică a preşedintelui Traian Băsescu va candida din partea PD-L pentru un mandat de europarlamentar. Potrivit Mediafax, Elena Băsescu, care şi-a confirmat intenţia de a candida, susţine că a luat decizia de a participa la alegeri împreună cu colegii ei din organizaţia de tineret.
Seria de gafe ale fiicei preşedintelui Traian Băsescu a început anul trecut în martie, când, proaspăt alesă într-o funcţie de conducere în PD-L, ea a acordat un scurt interviu plin de ?succesuri?. Elena Băsescu a intrat din nou în atenţia presei când, încerând să îşi exprime admiraţia pentru preşedintele PD-L, Emil Boc, a întâmpinat din nou dificultăţi în exprimare.
Cea mai recentă dintre gafele Elenei Băsescu a fost făcută în urmă cu aproximativ o lună. Atunci, fiica cea mică a preşedintelui a confundat finala UEFA Europa League, care va fi găzduită de Bucureşti în 2012, cu un termen inventat de ea, "Euro clic". "Nu ştiu ce este acest Euro clic?, a spus atunci fiica preşedintelui, ?nu sunt pasionată de fotbal. Îmi place că o să fie acest Euro clic, dar mi-ar plăcea să se facă mai multe şi pentru alte sporturi".
Elena Băsescu nu este singurul candidat anunţat de PD-L pentru alegerile pentru Parlamentul European. PD-L Cluj a anunţat că îl susţine pe Rareş Niculescu pentru încă un mandat de europarlamentar. Niculescu a fost nominalizat pentru funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului, dar premierul Emil Boc a renunţat la a-l mai numi în funcţie, după ce europarlamentarul PDL a fost implicat într-un scandal dintr-un bar din Cluj.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu europarlamentar
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close