Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu îl atacă dur pe Ponta: Încearcă să se răzbune pe studenţii basarabeni pentru că nu i-au acordat votul

Elena Băsescu îl atacă dur pe Ponta: Încearcă să se răzbune pe studenţii basarabeni pentru că nu i-au acordat votul

Elena Băsescu îl atacă dur pe Ponta: Încearcă să se răzbune pe studenţii basarabeni pentru că nu i-au acordat votul
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    19 Iul 2013   •   17:18

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu îl atacă dur pe premierul Victor Ponta.

Fiica cea mică a preşedintelui susţine că şeful Executivului încearcă să se răzbune pe studenţii basarabeni pentru că nu l-au votat la alegerile parlamentare.

Reacţia Elenei Băsescu vine după ce premierul Moldovei a cerut reducerea numărului de burse acordate de România elevilor de peste Prut, iar premierul Victor Ponta a acceptat acest lucru.

"Cei doi premieri de la Bucureşti şi Chişinău se pare că au rezolvat toate problemele care există pe agenda bilaterală între România şi R. Moldova şi au pus gând "bun" tinerilor basarabeni care vor să studieze în România", susţine Elena Băsescu.

Eba subliniază, pe blogul personal, că aceste burse sunt cel mai important sprijin pe care România l-a acordat în ultimii 20 de ani Republicii Moldova.

"Aceste ieşiri neinspirate şi pline de răutate împotriva românilor din Basarabia arată dispreţul pe care USL îl are faţă de toţi românii care locuiesc peste hotare", mai scrie fiica cea mică a preşedintelui.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close