Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu, în conflict cu Sebastian Bodu: Protejatul lui Videanu ne-a obişnuit cu atacuri rasiste

Elena Băsescu, în conflict cu Sebastian Bodu: Protejatul lui Videanu ne-a obişnuit cu atacuri rasiste

Elena Băsescu, în conflict cu Sebastian Bodu: Protejatul lui Videanu ne-a obişnuit cu atacuri rasiste
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    10 Apr 2013   •   19:20

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a lansat un atac dur la adresa colegului său din Parlamentului European Sebastian Bodu.

"Protejatul lui Videanu, Bodu, a insistat să mai dea o palmă unei etnii oricum defavorizate. Timp de 4 ani, cel care a fost impus de Adriean Videanu să reprezinte PDL la Bruxelles, ne-a obişnuit cu atacuri rasiste, scandaluri de corupţie în PE - amendamente contra bani şi atitudini non-combat la adresa adversarilor politici. La fiecare şedinţă a delegaţiei Sebastian Bodu încearcă să ne convingă să rămânem pasivi la acţiunile PSD-ului deoarece el mai are de plătit ani buni pentru casa cumpărată de la domnul Ilie Sârbu", scrie Elena Băsescu pe pagina personală de Facebook.



"Fac apel la conducerea PDL să facă o evaluare obiectivă, şi nu la nervi, a tuturor europarlamentarilor care reprezintă partidul, şi să ia măsuri ca cei invizibili să devină vizibili", a mai scris europarlamentarul PDL.

Citeşte şi:

Degeaba vrea "succesuri". Elena Băsescu ar putea fi exclusă din PDL


Elena Băsescu : Mă pregătesc pentru o nouă candidatură la un mandat de europarlamentar

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu Sebastian Bodu Facebook
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close