Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu o susţine pe Elena Udrea pentru şefia PDL

Elena Băsescu o susţine pe Elena Udrea pentru şefia PDL

Elena Băsescu o susţine pe Elena Udrea pentru şefia PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Feb 2013   •   12:18

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a declarat, sâmbătă, la sosirea la reuniunea CNC al partidului, că o susţine pe Elena Udrea pentru şefia partidului, arătând că aceasta este o persoană foarte energică, combativă, o luptătoare.
   
"Am fost susţinută de Elena Udrea la europarlamentare, este de datoria mea să o susţin acum, când candidează ea", a spus Elena Băsescu.
   
În opinia sa, "se simte nevoia unei schimbări de generaţii, atât la nivelul central al conducerii PDL, cât şi la nivelul delegaţiei de europarlamentari".
   
"De aceea, voi susţine moţiunea care va avea forţa să întinerească şi să reformeze acest partid. În mod sigur, moţiunea doamnei Elena Udrea, pentru că e o persoană foarte energică, este o persoană combativă, este o luptătoare, este o persoană din generaţia mea", a precizat Elena Băsescu.
   
Ea a evitat să răspundă la întrebări referitoare la Vasile Blaga.
   
"Doresc să nu mă refer la domnul Blaga, eu v-am spus pe cine susţin, am un singur vot şi o susţin pe Elena Udrea", a adăugat Elena Băsescu.
   
Ea a mai spus că este binevenită a treia moţiune pentru preşedinţia partidului şi a precizat că ea nu va candida la vreo funcţie, deoarece activitatea de la Bruxelles nu îi permite să desfăşoare activitate politică în ţară.
   
Colegiul Director al PDL a decis, vineri, să propună CNC organizarea Convenţiei Naţionale a partidului în 23 martie, la Romexpo, la care să participe 5.000 de delegaţi.
   
Până acum, şi-au anunţat candidaturile la preşedinţia partidului Vasile Blaga şi Elena Udrea.
   
De asemenea, aşa-zisul grup al "reformiştilor" din partid a anunţat că sâmbătă, după reuniunea CNC, va prezenta propria candidatură la preşedinţia PDL. Numele vehiculat pentru această candidatură este Monica Macovei.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close