Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu, precampanie la europarlamentare, pe banii publici cheltuiţi de Ziua Tineretului

Elena Băsescu, precampanie la europarlamentare, pe banii publici cheltuiţi de Ziua Tineretului

Elena Băsescu, precampanie la europarlamentare, pe banii publici cheltuiţi de Ziua Tineretului
Sursa foto: elena basescu
15 Iul 2009   •   13:18

Festivităţile organizate din bani publici de Ministerul Turismului pe 1 mai şi de cel al Tineretului pe 2 mai au fost mană cerească pentru Elena Băsescu. Tânăra EBA s-a folosit de ambele ocazii pentru a-şi face precampanie pentru Parlamentul European. Elena Băsescu anunţase din martie că va candida ca independent, motiv pentru care şi-a dat demisia din PD-L. Dar a revenit în sânul democrat liberalilor după câştigarea mandatului de europarlamentar.

Lansarea din bani publici a campaniei ?Land of Choice? a fost un bun prilej pentru tânăra EBA să îşi facă precampanie pentru Parlamentul European.

Elena Băsescu nu a ratat nici concertul organizat a doua zi, tot din bani publici, de Ministerul Tineretului şi Sportului. Că doar oricine ştie că dacă vrei o funcţie e bine să apari oriunde şi...cât mai mult.

Traian Băsescu a lăsat-o pe fiica sa să se folosească de concertele organizate pe bani contribuabililor pentru a-şi face imagine. Apoi, acelaşi Traian Băsescu declara că ?pe data de 29 mai, când am aflat - atunci am aflat eu - că trusturile de presă au luat decizia "eroică" să transmită gratuit oricâte spoturi ar da partidele aflate în campanie, i-am rugat pe cei responsabili de campania fiicei mele să înceteze imediat difuzarea oricărui clip electoral?.

Rămân însă două întrebări pentru Traian Băsescu. De ce doar pe 29 mai a cerut să nu se mai difuzeze clipurile electorale ale Elenei Băsescu. Deşi, totuşi, pe 31 mai clipurile au fost difuzate, la cererea staffului de campanie al Elenei Băsescu, în emisiunea Zig Zag de la Antena 3 la care era invitată EBA.

De asemenea rămâne întrebarea cât de corectă a fost campania electorală a Elenei Băsescu dacă în precampanie aceasta s-a folosit de bani publici.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close