Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu: Prefer atmosfera din PE decât pe cea din Parlamentul naţional. Sunt încântată de ce fac acolo

Elena Băsescu: Prefer atmosfera din PE decât pe cea din Parlamentul naţional. Sunt încântată de ce fac acolo

Elena Băsescu: Prefer atmosfera din PE decât pe cea din Parlamentul naţional. Sunt încântată de ce fac acolo
Sursa foto: Foto: INTACT Images
08 Ian 2011   •   18:01

Elena Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că preferă "atmosfera din Parlamentul European decât pe cea din Parlamentul naţional", chiar dacă este "foarte bine informată" şi "interesată" de tot ce se întâmplă în politica internă, informează Mediafax.
   
Întrebată, într-o conferinţă de presă la Sibiu, dacă are de gând să-şi facă o carieră în politică, în Parlamentul European, Elena Băsescu a spus că este prea devreme pentru a spune dacă va mai candida pentru un nou mandat de europarlamentar, dar a afirmat că îi place mai mult "atmosfera din PE", decât cea din Parlamentul României.
   
"Nu pot spune de pe acum, gândiţi-vă că mai sunt patru ani. Nu ştiu cum vor evolua lucrurile, dar deocamdată sunt încântată de ceea ce fac în Parlamentul European şi de bagajul de cunoştinţe pe care-l poţi acumula acolo. În plus, prefer atmosfera din PE decât pe cea din parlamentul naţional", a declarat Elena Băsescu.
   
Întrebată dacă ştie cum este atmosfera din Parlamentul României, Elena Băsescu a declarat că este "foarte bine informată".
   
"Cum să nu o cunosc? Sunt foarte bine informată şi sunt foarte interesată de ce se întâmplă în politica internă", a spus Elena Băsescu.
   
Aceasta şi-a prezentat, sâmbătă, la Sibiu, bilanţul activităţii pe anul 2010.

Prioritatea Elenei Băsescu în 2011: Intrarea României în spaţiul Schengen la timp

Elena Băsescu a mai declarat, la Sibiu, că "intrarea României în spaţiul Schengen la timp" este una dintre priorităţile sale ca europarlamentar în anul 2011.

Ea s-a declarat "optimistă" că acest lucru se poate întâmpla, chiar dacă din punct de vedere politic "s-ar putea să existe probleme".

"Politic s-ar putea să existe probleme şi aceste declaraţii au fost făcute în spaţiul public şi eu n-aş veni cu nimic nou să le repet. Politic s-ar putea să existe probleme, dar noi ne-am făcut datoria", a mai declarat europarlamentarul.

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu parlament
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close