Antena 3 Politică Elena Băsescu, prima intervenţie în Parlamentul European: Discurs de un minut, citit şcolăreşte (VIDEO)

Elena Băsescu, prima intervenţie în Parlamentul European: Discurs de un minut, citit şcolăreşte (VIDEO)

17 Sep 2009   •   13:18
Elena Băsescu, prima intervenţie în Parlamentul European: Discurs de un minut, citit şcolăreşte (VIDEO)
Sursa foto: Elena Bãsescu

Elena Băsescu a ţinut primul discurs din cariera de europarlamentar. În prima sa intervenţie în Parlamentul European, fiica preşedintelui României a vorbit despre subiectul eliminării vizelor pentru persoanele din regiunea Balcanilor de Vest.

Ea a insistat şi asupra dreptului la libera circulaţie în UE a cetăţenilor moldoveni. ?Instituţiile europene trebuie să aibă în vedere programe cultzurale şi educaţionale care să facă cunoscute valorile europene în aceste ţări?, a spus Elena Băsescu în intevenţia sa.

Intervenţia Elenei Băsescu a durat aproximativ un minut. Ca şi europarlamentarul Gigi Becali, ea a citit, şcolăreşte, discursul de pe o foaie.

ELENA BĂSESCU, PRIMUL DISCURS ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN


Pe aceeaşi temă ca şi Elena Băsescu a vorbit şi europarlamentarul Gigi Becali, ajuns deja la al treilea discurs în Parlamentul European.

GIGI BECALI, AL TREILEA DISCURS ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN


Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close