Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu: "Protejaţi" ai lui Frunzăverde sunt menţinuţi la Bruxelles, în funcţii de exerţi ai PPE

Elena Băsescu: "Protejaţi" ai lui Frunzăverde sunt menţinuţi la Bruxelles, în funcţii de exerţi ai PPE

Elena Băsescu: "Protejaţi" ai lui Frunzăverde sunt menţinuţi la Bruxelles, în funcţii de exerţi ai PPE
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Mar 2013   •   20:15

Europarlamentarul Elena Băsescu spune că la Bruxelles sunt menţinuţi "protejaţii" lui Sorin Frunzăverde, întrebându-i, duminică, în faţa unor democrat-liberali, la Târgu Mureş, pe Anca Boagiu şi Marian Jean Marinescu dacă nu au "tineri pregătiţi", dar şomeri, ca să-i înlocuiască pe aceştia.
   
Europarlamentarul Elena Băsescu, susţinătoare a moţiunii Elenei Udrea la şefia PDL, a reclamat, duminică, în faţa a peste o sută de democrat-liberali, la Târgu Mureş, faptul că la Bruxelles sunt menţinuţi în funcţii de experţi ai grupului Partidului Popular European foarte mulţi "apropiaţi şi protejaţi" ai lui Sorin Frunzăverde, trecut recent de la PDL la PNL, conform Mediafax.

Ea i-a întrebat public, în timpul discursului, pe Anca Boagiu şi Marian Jean Marinescu dacă nu au "tineri pregătiþi", dar şomeri, în organizaţii, care să-i înlocuiască pe "protejaţii" lui Frunzăverde.
   
"Când vorbesc despre trădări, vreau să mă refer la faptul că la Bruxelles sunt menţinuţi în funcţii de experţi ai grupului Partidului Popular European foarte mulţi apropiaţi şi protejaţi ai domnului Sorin Frunzăverde. Conducerea actuală îi menţine pe aceşti oameni în funcţii, unde sunt plătiţi cu salarii de 5-8.000 de euro. Aş vrea să vă întreb, doamna Anca Boagiu: nu aveţi şomeri în Organizaţia de Tineret de la sectorul 2? Aş vrea să vă întreb, domnule Marian Jean Marinescu: nu aveţi şomeri în Organizaţia de Tineret de la Dolj? Nu există tineri pregătiţi care au fost fideli partidului şi au rămas alături de noi, care îi pot înlocui pe protejaţii domnului Sorin Frunzăverde, care se află la Bruxelles de şase ani? De ce inventaţi, domnule Marian Jean Marinescu, concursuri care să justifice menţinerea acestora în funcţie?", a spus Elena Băsescu, în aplauzele celor prezenţi.
   
Ea a adăugat că "cel mai corect" ar fi ca acele posturi, "care sunt oricum atribuite pe linie de partid", să le revină tinerilor şomeri din Organizaţia de Tineret, "care şi-au pierdut locurile de muncă datorită ataşamentului faţă de conducerea partidului".
   
În altă ordine de idei, Elena Băsescu a declarat presei că preşedintele Traian Băsescu s-a referit la europarlamentarii grupului USL - care au criticat alocarea bugetară care a revenit României la Consiliul European - atunci când a afirmat că vor avea ocazia să obţină o mărire de 8-9 miliarde de euro în cadrul dezbaterilor care vor avea loc în PE, dar ea personal e convinsă că aceştia nu vor avea forţa de a impune acest lucru.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close