Antena 3 Politică Elena Băsescu s-a reînscris în PD-L. Boc: "Bine ai venit acasă, de unde nu ai plecat niciodată!?

Elena Băsescu s-a reînscris în PD-L. Boc: "Bine ai venit acasă, de unde nu ai plecat niciodată!?

07 Iun 2009   •   22:18
Elena Băsescu s-a reînscris în PD-L. Boc: "Bine ai venit acasă, de unde nu ai plecat niciodată!?
Elena Bãsescu

Elena Băsescu a revenit duminică seară în PDL, partid din care demisionase pentru a candida indpendent pentru parlamentul European. Cu mandatul de eurodeputat în buzunar, EBA a fost reprimită cu braţele deschise de liderii partidului la sediul central din Modrogan.
Ea a primit de la Monica Iacob Ridzi un set de documente. Sosit la scurt timp, liderul partidului Emil Boc a jubilat : "Bine ai venit acasă, de unde nu ai plecat niciodată! În această seară ai de semnat ceva foarte important".
Cu doar câteva zeci de minute înainte, mezina preşedintului Băsescu explica la sediul ei de campanie că a plecat din PDL pentru ca acest partid să nu aibă "o ţintă de atac pe listele sale".
"A sosit momentul să închid acest sediu şi să mă întorc în sediul partidului în care am crescut", a spus Elena Băsescu, după care s-a dus la sediul PDL, deşi tatăl său ar fi dorit să sărbătorească în familie succesul politic al fiicei sale.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close