Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu şi-a păstrat numele, în urma cununiei civile

Elena Băsescu şi-a păstrat numele, în urma cununiei civile

Elena Băsescu şi-a păstrat numele, în urma cununiei civile
Sursa foto: Foto: Mediafax
01 Sep 2012   •   14:58

Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, precizează, pe Twitter, că şi-a păstrat numele în urma cununiei civile cu Bogdan Ionescu, oficiată sâmbătă la Primăria Sectorului 2 din Capitală.
   
"Mi-am păstrat numele, mă numesc în continuare Elena Băsescu", afirmă Elena Băsescu, într-o postare pe Twitter.
   
De asemenea, ea a postat şi câteva fotografii din interiorul Primăriei Sectorului 2, unde presa nu a avut acces pe durata desfăşurării cununie civile. În fotografii, cei doi miri apar alături de părinţi şi de naşi, dar şi de primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, care a oficiat cununia civilă. De asemenea, în fotografii, Traian Băsescu o ţine de mână pe fiica sa cea mică.
   
Ceremonia de oficiere a căsătoriei civile dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu a durat aproximativ zece minute, iar la eveniment au asistat circa 30 de persoane.
   
La eveniment au asistat membrii familiilor mirilor şi prieteni ai acestora.
   
Elena Băsescu era îmbrăcată cu o rochie roz fane, iar Bogdan Ionescu purta un costum gri închis. Ea avea un mic buchet din flori roşii, iar el avea o floare roşie în buzunarul de la piept al sacoului. Preşedintele Traian Băsescu a purtat un costum negru, având o cravată de culoare violet, pe care acesta o consideră norocoasă încă de la alegerile prezidenţiale din 2009.×
Parteneri
Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile
x close