Antena 3 CNN Politică Elena Udrea a ajuns la Palat: Băsescu se consultă cu PD-L la Cotroceni

Elena Udrea a ajuns la Palat: Băsescu se consultă cu PD-L la Cotroceni

Elena Udrea a ajuns la Palat: Băsescu se consultă cu PD-L la Cotroceni
05 Dec 2008   •   14:01

Întâlnirile dintre partidele parlamentare şi preşedintele Traian Băsescu se vor încheia cu discuţiile purtate la Cotroceni de către liderii PD-L, discuţii care au loc chiar la această oră. Judecând după declaraţiile reprezentantului minorităţii armene, Varujan Pambuccian, PD-L este avantajat de faptul că este ultimul partid aflat la consultări. Pambuccian declara, la ieşirea de la discuţii, că sunt dezavantajaţi cei care intră primii la consultări pentru că nu ştiu ce vor spune ceilalţi reprezentanţi ai partidelor parlamentare.
Delegaţia PD-L este condusă de Emil Boc, dar la Palatul Cotroceni şi-a făcut apariţia şi Elena Udrea, care partidipă la discuţiile cu Traian Băsescu.

În urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie, PD-L a obţinut, la nivel naţional, 115 mandate la Camera Deputaţilor, cu 32,36% din voturile alegătorilor şi 51 de mandate la Senat, cu 33,57% din voturi.
La scurt timp de la anunţarea rezultatelor finale oficiale de către BEC, preşedintele PD-L, Emil Boc, a invitat PNL să formeze o coaliţie majoritară de guvernământ.
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close