Antena 3 Politică Elena Udrea a cedat nervos după ce a aflat că este trimisă în judecată într-un nou dosar: Cum puii mei se întâmplă asta?

Elena Udrea a cedat nervos după ce a aflat că este trimisă în judecată într-un nou dosar: Cum puii mei se întâmplă asta?

24 Mai 2017   •   13:28
Elena Udrea a cedat nervos după ce a aflat că este trimisă în judecată într-un nou dosar: Cum puii mei se întâmplă asta?

Elena Udrea a cedat nervos, în direct la televizor, atunci când a aflat că este trimisă în judecată într-un nou dosar, cel al finanțării ilegale a campaniei electorale a lui Traian Băsescu, în 2009. 

"Există acestă lege (nr. cea privind finanțarea partidelor) pe care procurorii o ignoră care spune clar că finanțarea în campanie de către persoane private sau firme care au un interes economic este contravenție. Dar dacă nu este așa și vrem neapărat să inculpăm politicieni, iai frate pe toți că nu numai Udrea a participat la campanii electorale. Eu înțeleg că în țara asta cât există campanii în ultimii 10 ani unul singur a făcut asta și ală sunt eu. Cum puii mei se întâmplă chestia asta? Adică până la mine sau în paralel cu mine nu au mai fost lideri politici care să se ocupe de campanie?", a afirmat Elena Udrea, într-o intervenție la o televiziune de știri. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close