Antena 3 CNN Politică Elena Udrea a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL

Elena Udrea a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL

Elena Udrea a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    14 Iun 2012   •   16:13

Elena Udrea a demisionat, joi, din funcţia de vicepreşedinte al PDL.

Demisia lui Udrea vine după ce, tot în cursul zilei de astăzi, Dorin Florea a demisionat de la conducerea PDL. Acesta era vicepreşedinte al democrat-liberalilor.

Şi Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, a declarat, joi, înainte de şedinţa Colegiului Director al PDL, că demisionează din funcţia de vicepreşedinte al partidului.

Senatorul PDL Radu F. Alexandru a declarat, joi, că Elena Udrea şi-a anunţat demisia din conducerea partidului şi că o bună parte din membrii Biroului Permanent care au luat cuvântul în şedinţa Colegiului director şi-au anunţat demisiile.

Gestul ei vine după ce, marţi, Elena Udrea a decis să renunţe şi la funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti. Ea a spus că a luat această decizie încă de duminică seară. Vasile Blaga urmează să preia conducerea PDL Bucureşti.

Udrea a apreciat că "rezultatele alegerilor locale la nivel naţional sunt departe de a fi mulţumitoare", deşi PDL a câştigat un număr de primării aproape egal cu cel din 2008, iar scorul politic tinde către cel pe care partidul şi l-a propus. Udrea a menţionat că democrat-liberalii sunt conştienţi de "votul negativ, sancţionator" dat de electorat.





×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close