Antena 3 CNN Politică Elena Udrea a dezvăluit cel mai mare regret din cariera sa politică. Vezi despre ce este vorba

Elena Udrea a dezvăluit cel mai mare regret din cariera sa politică. Vezi despre ce este vorba

Elena Udrea a dezvăluit cel mai mare regret din cariera sa politică. Vezi despre ce este vorba
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Mar 2013   •   21:17

Elena Udrea a declarat joi că întotdeauna în politică s-a bazat pe instinct și că singurul regret pe care îl are în cariera sa este că nu a candidat pentru Primăria Capitalei în 2012. Aceasta a adăugat că PDL riscă să piardă statutul de partid de opoziție în fața PPDD, scrie Mediafax.

"Este singurul regret pe care-l am, în toată cariera mea politică, că în iunie nu am candidat eu pentru Primăria Capitalei", a spus Udrea.

Deputatul PDL a precizat că, dacă ar fi candidat pentru Primăria Capitalei, ar fi avut un scor mult mai bun decât candidatul PDL.

Udrea a adăugat că, dacă ar putea să o mai ia de la capăt, n-ar mai repeta aceeași greșeală de a opta pentru un candidat nepotrivit pentru Primăria București, făcând referire la Silviu Prigoană.

"Şi dacă ar fi să o iau de la capăt, n-aş repeta aceată greşeală, pentru că întotdeauna în politică m-am bazat pe instinct şi datorită acestui instinct sunt astăzi în această competiţie", a adăugat Elena Udrea.

Ea le-a spus  democrat-liberalilor din Bucureşti că PDL se află într-un moment important, "la o cotitură" şi că este nevoie de o schimbare care să dea o nouă energie şi încredere între reprezentanţii PDL.

"Trebuie să arătăm ca un partid luptător, pentru că riscăm ca statutul de partid de opoziţie să ne fie luat de PPDD", a mai spus Elena Udrea.



×
Subiecte în articol: Elena Udrea pdl PPDD pdl
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close