Antena 3 CNN Politică Elena Udrea a participat, în blugi şi ie, la culesul viei în judeţul natal. Scopul: atragerea turiştilor

Elena Udrea a participat, în blugi şi ie, la culesul viei în judeţul natal. Scopul: atragerea turiştilor

Elena Udrea a participat, în blugi şi ie, la culesul viei în judeţul natal. Scopul: atragerea turiştilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Sep 2010   •   13:38

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a participat, sâmbătă, la culesul strugurilor la Pietroasele, în judeţul Buzău, fiind îmbrăcată în blugi şi cu o ie şi purtând cizme de cauciuc, informează Mediafax.

Elena Udrea a ajuns în judeţul natal, la Pietroasele, în jurul orei 11.00, ea vizitând pentru început staţiunea viticolă din localitate, alături de Iurie Reniţă, ambasadorul Republicii Moldova la Bucureşti.

Îmbrăcată în colanţi de culoare gri, bluză de aceeaşi culoare şi cu pantofi cu tocuri înalte, Elena Udrea a discutat cu reprezentanţii staţiunii, dar şi cu un grup de foşti colegi de şcoală care au aşteptat-o în localitatea Pietroasele.

Ministrul le-a spus oamenilor că a venit la Pietroasele pentru a promova zona şi pentru a atrage turiştii într-un loc cu podgorii însemnate.

După vizita la staţiunea de la Pietroasele, ministrul Turismului a mers să-şi schimbe vestimentaţia, îmbrăcându-se adecvat pentru a participa la culesul strugurilor.

În timp ce delegaţia ministerială, dar şi ambasadorul Republicii Moldova la Bucureşti purtau tricouri cu însemnul "Promovez turismul în Buzău", Elena Udrea s-a echipat în blue-jeans, o ie şi cizme de cauciuc.Udrea a participat şi la culesul strugurilor în podgoriile staţiunii de la Pietroasele.

Elena Udrea a anunţat şi pe blogul său că va participa la culesul strugurilor la Pietroasele.

Pe blog, Udrea mai spune că şi-ar dori să vadă ca produs turistic "excursii în care, mai ales copiii de la oraşe, să cunoască frumuseţea vieţii de la ţară".

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close