Antena 3 CNN Politică Elena Udrea a petrecut prima noapte acasă după 72 de zile de arest

Elena Udrea a petrecut prima noapte acasă după 72 de zile de arest

Elena Udrea a petrecut prima noapte acasă după 72 de zile de arest
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Mai 2015   •   07:14
Elena Udrea şi-a petrecut prima noapte acasă după cele 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Băsescu a reuşit să obţină arestul la domiciliu, după 10 zile petrecute la penitenciarul Tărgşor şi alte 62 în arestul central. 
 
Imediat ce a ieşit pe uşa penitenciarului, Elena Udrea a avut grijă să îi mulţumească fostului preşedinte Traian Băsescu.
 
Fosta blondă de la Cotroceni a dat de înţeles că are uşa deschisă chiar şi pentru o eventuală vizită din partea idolului său. Proaspăt pusă în arest la domiciliu, Udrea a continuat să atace justiţia, la fel ca Traian Băsescu, declarînd că arestarea ei a fost o răzbunare politică. 
 
Cât timp a stat în spatele gratiilor, Udrea s-a gândit mult la ce va face în politică dacă va scăpa de problemele cu legea. 
 
Udrea spune că s-a simţit în pericol după ce a primit scriosoarea în care era avertizată că ar putea fi infectată cu HIV.
 
Avocatul Elenei Udrea spune că acum, aceasta îşi va putea asigura protecţia şi îşi va putea pregăti apărarea. Udrea a fost arestată preventiv în 25 februarie, în dosarul Gala Bute.
 

×
Subiecte în articol: inchisoare arest Elena Udrea
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close