Antena 3 CNN Politică Elena Udrea acuză PDL: Este o greșeală ce a făcut actuala conducere

Elena Udrea acuză PDL: Este o greșeală ce a făcut actuala conducere

Elena Udrea acuză PDL: Este o greșeală ce a făcut actuala conducere
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mar 2013   •   16:47

Elena Udrea a declarat că ”este o greșeală a actualei conduceri” a PDL faptul că ”l-au îndepărtat pe Traian Băsescu”, precizând că șeful statului este cel mai credibil lider al dreptei, scrie Mediafax.

Deputatul PDL a adăugat că nu a discutat cu președintele după rezultatul Convenției.

"Nu am avut o discuţie punctuală, dar am spus punctul nostru de vedere ulterior în contstaţie în aşa fel să se ştie şi punctul nostru de vedere", a precizat Elena Udrea.

 Întrebată dacă îl va urma pe Traian Băsescu, Elena Udrea a arătat că mai e un an şi ceva până când Băsescu va pleca de la Cotroceni.

"Evident că Traian Băsescu este cel mai credibil lider al dreptei, cel pe care întreg partidul ar trebui să-l urmeze şi un parteneriat cu care ar trebui să-şi dorească să rămână. Faptul că l-au îndepărtat pe Traian Băsescu cred că este o greşeală a actualei conduceri care în mod cert va fi reproşată", a precizat Udrea.

Ea a fost întrebată despre faptul că Traian Băsescu era cel care spunea că se detaşează de PDL condus de Vasile Blaga. "Eu am înţeles că în anumite condiţii, deci în condiţiile în care s-a organizat o Convenţie în stil PSD, am văzut aşa ceva la Congres PSD în care cei care veniseră cu domnul Vanghelie ţipau şi huiduiau. Aşa ceva n-am mai văzut la PDL. În condiţiiel în care PDL şi susţinătorii domnului Vasile Blaga au arătat în comportant şi un mod de a vedea în interiorul partidului colaborarea între competitori, care arată că spiritul acela care se vorbea în FSN, spiritul există şi e pericolos pentru partid", a mai spus Elena Udrea.

De asemenea, Udrea a mai spus că împreună cu susţinători săi va lua o decizie după ce vor fi analizate toate argumentele. "Eu cred că soluţia trebuie să fie în interiorul partidului. Vom lua o decizie aşa cum spunea după ce vom pune toate argumentele pe masă", a spus Elena Udrea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea vasile blaga deputat pdl
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close