Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Am primit cadou rochia de la soţul meu. Femeile sunt discriminate în politică

Elena Udrea: Am primit cadou rochia de la soţul meu. Femeile sunt discriminate în politică

Elena Udrea: Am primit cadou rochia de la soţul meu. Femeile sunt discriminate în politică
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Aug 2011   •   23:07

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a vorbit la  postul B1 TV despre subiectul controversatei rochii care a stârnit atâtea reacţii în mass-media. Udrea a explicat că de fapt a primit cadou rochia cu pricina de la soţul ei în această vară, având în vedere că nu au avut timp să plece în vacanţă.

Udrea a mai adăugat că dacă ştia că articolul vestimentar naşte atâtea discuţii nu l-ar mai fi îmbrăcat, deoarece sunt multe alte lucruri serioase despre care se poate discuta. Totodată, ministrul a adăugat că reacţiile stârnite pe baza acestui subiect sunt o dovadă a faptului că femeile sunt discriminate în politică, deoarece numai în cazul lor se analizează aceste detalii, deşi există numeroşi bărbaţi politicieni care poartă lucruri cel puţin la fel de scumpe.

"Am această bucurie, printre puţinele pe care le am, a hainelor pe care le port. Nu am copii, nu colecţionez tablouri, nu colecţionez case, nu mi-am schimbat maşina de nu ştiu când. La fel se întâmpla şi când eram la mama acasă şi deşi erau vremuri mai dificile şi părinţii nu aveau venituri foarte mari, cu toate acestea, bucuria de a purta haine noi, elegante, o aveam şi atunci. Nu cred că trebuie să-mi cer scuze în faţa nimănui că-mi place să mă îmbrac în aşa fel încât să mă simt bine", a precizat Udrea.

În ediţia de marţi a emisiunii "Sinteza Zilei", realizatorul Mihai Gâdea prezintă colecţia extravagantă de genţi a Elenei Udrea. Printre brandurile deţinute de ministrul Turismului se numără şi Louis Vuitton, Chanel, Dior, Gucci, Hermes.

 




×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close