Antena 3 CNN Politică Elena Udrea cere achitarea: ”Pentru mine este cam la fel, cu sau fără această decizie...”

Elena Udrea cere achitarea: ”Pentru mine este cam la fel, cu sau fără această decizie...”

Elena Udrea cere achitarea: ”Pentru mine este cam la fel, cu sau fără această decizie...”
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Iun 2016   •   13:08

Elena Udrea a scris pe Facebook un mesaj în care a arătat cum influențează decizia CCR cu privire la abuzul în serviciu ancheta din dosarul Gala Bute.

Elena Udrea, trimisă în judecată de procurorii DNA, a declarat că decizia CCR ”pune la punct un text prost scris dar și o interpretare abuzivă pe care procurorii o folosesc pentru a-și creste numărul de dosare de corupție în mod artificial”, arătând că va cere achitarea în dosarul "Gala Bute".

”In ceea ce ma priveste, cu sau fara aceasta decizie a CCR, tot achitare as fi cerut, fiind singura solutie posibila in conditiile in care, in cazul meu, nu numai ca nu se indica ce lege as fi incalcat, dar nici macar nu se spune ce atributie mi-as fi indeplinit defectuos???

Ce nu a fost in regula in promovarea facuta de MDRT in cadrul Galei de Box? Nu se spune... Si nimeni altcineva din minister nu este acuzat in afara de mine!!! Daca ceva nu ar fi fost in regula eventual, nu ar fi trebuit sa mai fie o acuzatie adusa celui care a semnat actul respectiv, adica vreunui functionar al ministerului?”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

 

 

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close