Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, convinsă că va câştiga alegerile. Candidata PMP îi invită pe ceilalţi candidaţi să-i cedeze locul

Elena Udrea, convinsă că va câştiga alegerile. Candidata PMP îi invită pe ceilalţi candidaţi să-i cedeze locul

Elena Udrea, convinsă că va câştiga alegerile. Candidata PMP îi invită pe ceilalţi candidaţi să-i cedeze locul
de M.T.    |    31 Aug 2014   •   11:21

Elena Udrea e convinsă că, pe măsură ce se apropie alegerile, vor mai fi şi alţi candidaţi care vor renunţa la cursa pentru Cotroceni pentru a o susţine pe ea să ajungă preşedinte, în locul lui Traian Băsescu.

După ce i-a dat lovitura de graţie lui Cristian Diaconescu, candidata lui Traian Băsescu îi invită, practic, şi pe alţii să-i cedeze locul.

„Este evident că şansele de a intra în turul doi sunt cele mai mari în ceea ce mă priveşte. Sunt convinsă nu numai că intru în turul doi, ci şi că-l înving pe Victor Ponta şi devin preşedintele României”, a spus Udrea într-un interviu.

Înainte de această declaraţie, Elena Udrea îl invitase pe Iohannis să renunţe la cursa pentru Cotroceni pentru că nu are şanse să intre în turul doi.

Mai mult decât atât, Udrea se laudă că nu are nevoie de primari de la alte partide şi chiar le-a trasmis primarilor de la alte partide că ea nu-i primeşte în PMP.

„Nu vrem să beneficem de această  ordonanţă, nu o să accept să vină primari la noi. Nu vom primi pe nimeni la noi”, a declarat Udrea.

Cu toate acestea, candidata PMP defilează în campanie cu Emil Boc, de la PDL.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close