Antena 3 CNN Politică Elena Udrea dă vina pe "mercenari": "E strategia PSD şi PNL, cumpărată cu milioane de dolari de la americani"

Elena Udrea dă vina pe "mercenari": "E strategia PSD şi PNL, cumpărată cu milioane de dolari de la americani"

Elena Udrea dă vina pe "mercenari": "E strategia PSD şi PNL, cumpărată cu milioane de dolari de la americani"
Sursa foto: udrea
03 Sep 2009   •   15:53

?Ludovic Orban preşedintele comisiei Vanghelie dezinformează din nou opinia publică. Am trimis comisiei toate documentele solicitate. Constat că solicitările comisiei exced acest mandat, am permis accesul publicului larg la documentele ministerului. Apoi am trimis şi alte documente, şi am făcut o mare eroare deoarece Ludovic Orban a ieşit la televizor şi le-a folosit ca pe un nou pretext pentru a mă calomnia. Toate contractele ministerului Turismului sunt legale?, a declarat Elena Udrea.

Ministrul Turismului a susţinut o conferinţă de presă, joi. Ea este cea care a convocat-o, după ce Cosmin Guşă a afirmat că DNA şi ANI s-au autosesizat în cazul contractelor între Ministerul Turismului şi BRD sau Eurosport, iar comisia de anchetă a cerut începerea urmăririi penale în cazul Elenei Udrea.

De asemenea, Ludovic Orban a acuzat-o pe Udrea că a minţit atunci când a susţinut că a remis comisiei toate documentele necesare, de vreme ce ieri membrii acestui for au primit un nou val de documentaţie din partea Ministerului Turismului.

ELENA UDREA ÎI RĂSPUNDE LUI LUDOVIC ORBAN


Referitor la cele declarate de Cozmin Guşă, potrivit căruia DNA şi ANI s-ar fi autosesizat în cazul contractelor între Ministerul Turismului şi BRD sau Eurosport, Elena Udrea a precizat că a cerut Parchetului să-i transmită dacă există o astfel de sesizare, dacă această comisie de anchetă a cerut începerea urmăririi penale în cazul său.

?Am formulat o solicitare către Parchetul General pentru a afla dacă există vreo plângere penală vreo sesizare, referitoare la activitatea mea. Răspunsul a fost că nu există aşa ceva. Nu este decât o parte a strategiei PSD şi PNL, cumpărată cu milioane de dolari de la americani, prin care se încearcă crearea unei atmosfere care să aibă o tentă penală în jurul unui ministru PDL, campanie care se desfăşoară cu mijloace mafiote, mercenari care muncesc pe 13 milioane de dolari pentru a susţine PSD şi PNL?, a subliniat Elena Udrea.

ELENA UDREA, DESPRE MERCENARI ŞI MAFIOŢI


Ministrul Turismului susţine că singurul scop al acestei comisii este discreditarea sa şi a Partidului Democrat Liberal.
?Comisia arată că a fost creată cu un singur scop, discreditarea unui ministru şi a unui partid în preajma alegerilor electorale?, a mai spus Elena Udrea.

Comisia parlamentară de anchetă în cazul achiziţiilor de la Ministerul Turismului, comisie condusă de liberalul Ludovic Orban, a decis să finalizeze până marţea viitoare textul raportului final. Tot în aceeaşi zi membrii comisiei vor da votul pe propunerea lui Orban de emitere a unei recomandări de declanşare a urmpăririi penale pentru ministrul Elena Udrea, învinuită de încălcarea Constituţiei, a legii responsabilităţii ministeriale şi a Regulamentului Camerei Deputaţilor. Orban a acuzat-o pe Udrea că a minţit atunci când a susţinut că a remis comisiei toate documentele necesare, de vreme ce miercuri membrii acestui for au primit un nou val de documentaţie din partea Ministerului Turismului.

Joi, Cosmin Guşă a anunţat că are informaţii că DNA şi ANI s-au autosesizat în cazul Elena Udrea.

DECLARAŢIILE LUI COSMIN GUŞĂ


Antena3.ro

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close