Antena 3 CNN Politică Elena Udrea despre Cristian Preda: Cei care au lucruri de spus, să le spună în partid

Elena Udrea despre Cristian Preda: Cei care au lucruri de spus, să le spună în partid

Elena Udrea despre Cristian Preda: Cei care au lucruri de spus, să le spună în partid
Sursa foto: Elena Udrea
11 Ian 2010   •   16:53

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea i-a invitat, luni, după şedinţa grupurilor parlamentare reunite ale PDL, pe toţi cei care au ceva de spus despre reformarea formaţiunii să vină să le spună la partid.
"Cei care au lucruri de spus, să vină să spună în partid, este cel mai simplu, orice opinie poate fi discutată. Să nu credeţi că în BPN toată lumea stă şi toţi spunem ŤDať când spune preşedintele partidului. Sunt opinii, se discută", a afirmat Udrea, referindu-se la comentariile din ultima săptămână ale europarlamentarului Cristian Preda vizând necesitatea reformării PDL.
Elena Udrea a precizat că în PDL există discuţii şi în privinţa doctrinei. În ceea ce priveşte alegerile interne din PDL, Udrea a declarat că acestea vor avea loc în această primăvară. "Vor fi alegeri în partid, sigur vor fi, le-a venit timpul, trebuia să vină din 2008. În primăvara aceasta, probabil", a estimat ea, precizând că toţi cei care doresc o schimbare în partid, fie că este vorba de oameni sau de statut, trebuie să vină la Congres să facă propuneri.
În ceea ce priveşte posibilitate ca ea să candideze pentru o nouă funcţie în PDL, Elena Udrea a subliniat că este prematur să se pronunţe şi că acum este interesată de actul de guvernare. În prezent, Udrea deţine funcţia de preşedinte executiv al formaţiunii.
Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, după şedinţa BPN, că discuţia privind calendarul organizării alegerilor interne în partid a fost amânată din cauza priorităţii bugetului de stat, dar a apreciat că aceste alegeri trebuie să aibă loc cât mai repede, PDL aflându-se la guvernare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea cristian preda
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close