Antena 3 CNN Politică Elena Udrea despre demiterea SGG: Niciodată nu am garantat, nu am girat faptele nimănui

Elena Udrea despre demiterea SGG: Niciodată nu am garantat, nu am girat faptele nimănui

Elena Udrea despre demiterea SGG: Niciodată nu am garantat, nu am girat faptele nimănui
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    27 Noi 2011   •   23:34
Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat, duminică seară, că decizia şefului Executivului de a o demite pe Daniela Andreescu din funcţia de secretar general al Guvernului este foarte bună pentru imaginea Guvernului şi a PDL, informează Mediafax.

"În contextul care s-a creat, chiar dacă nu vorbim de fapte penale, dar s-a vorbit de fapte cu caracter imoral, cred că decizia primului ministru a fost una bună pentru imaginea Guvernului, pentru imaginea PDL" a declarat Elena Udrea.

Ministrul a declarat că o cunoaşte de mai multă vreme pe Daniela Andreescu, dar nu a garantat şi nu a girat niciodată pentru acţiunile unei persoane.

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, după şedinţa de guvern, că a decis revocarea din funcţie a şefului Secretariatului General al Guvernului, Daniela Andreescu.


Primul ministru a susţinut că a hotărât revocarea din funcţie a şefului SGG pe baza unei "decizii administrative suverane", fără să primească vreo informare din partea Agenţiei Naţionale de Integritate.


Guvernul a fost informat oficial de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI) că există premise pentru încălcarea legislaţiei privind conflictul de interese de către şeful SGG, Daniela Andreescu, prin spaţiul RA-APPS atribuit soţului acesteia, au declarat anterior surse oficiale.

Demiterea Danielei Andreescu vine ca urmare a dezvăluirilor Antena 3.

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close