Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, dezvăluire-șoc despre iubitul ei, Adrian Alexandrov: El este...

Elena Udrea, dezvăluire-șoc despre iubitul ei, Adrian Alexandrov: El este...

Elena Udrea, dezvăluire-șoc despre iubitul ei, Adrian Alexandrov: El este...
30 Mai 2018   •   13:22

Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea vorbește într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, în Costa Rica, despre discuțiile pe care le are cu tatăl viitorului său copil.

Deci am discuția asta inclusiv cu iubitul meu care este «haștag Rezist». I-am zis: "Mă, nu înțelegeți nimic!". (n. red: prețul stadionului este de 110 milioane de euro).

-Aveți dispute pe tema asta?
-El începe: "Clasa politică nu a fost în stare să facă nimic. Ați fost la putere și nu ați fost în stare să faceți autostrăzi". Că de ce nu am lăsat chinezii să facă? I-am zis: "Băi, ca să înțelegi! În Europa nu poți să faci tu cu chinezii! Ăia îți dau bani europeni și ăia vor ca firmele lor să câștige. Și vrea Barosso (n.red. - Jose Manuel Barroso) să-i câștige firma lui din Portugalia. Și vrea nu știu cine, Hahn (n.red. - comisarul european Johannes Hahn), să câștige. Nu faci tu cu banii europenilor, să te duci să aduci chinezii. Și nouă ne-au propus chinezii să le dăm garanții guvernamentale, dar nu poți să le dai. Îți interzicea Europa să faci asta.

 

×
Subiecte în articol: rezist Adrian Alexandrov Elena Udrea
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close