Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, la atac: Orban se lamentează, Ministerul Turismului a trimis toate documentele solicitate

Elena Udrea, la atac: Orban se lamentează, Ministerul Turismului a trimis toate documentele solicitate

Elena Udrea, la atac: Orban se lamentează, Ministerul Turismului a trimis toate documentele solicitate
Sursa foto: elena udrea
13 Aug 2009   •   01:43

Ministrul Turismului Elena Udrea a precizat că a pus la dispoziţia Comisiei de anchetă privind Ministerul Turismului toate documentele solicitate, iar in privinţa cererilor formulate generic de Comisie ca "şi celelalte", a solicitat forului să precizeze documentele la care se referă .
Elena Udrea a raspuns miercuri, printr-un comunicat, criticilor formulate de preşedintele Comisiei de anchetp privind Ministerul Tursimului, Ludovic Orban, potrivit cărora instituţia nu ar fi trimis nici 1% din documentele solicitate de membrii forului, arătând că "lamentarea domnului Orban" dovedeşte că această Comisie s-a înfiinţat pentru compromiterea unui ministru PDL "printr-o mascaradă ieftină", transmite Newsin.
"Ministerul Turismului a pus la dispoziţia Comisiei parlamentare toate documentele referitoare la activitatea ministerului solicitate prin adresa nr. 461615 din 5.08.2009, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 36 a Camerei Deputaţilor din 27 iulie 2009. Dovada acestei afirmaţii o face corespondenţa dintre Comisie şi Ministerul Turismului, corespondenţă publicată pe site-ul instituţiei noastre. Faţă de cererile formulate generic de Comisie ca "şi celelalte" sau "şi orice alte evenimente sau acţiuni", am solicitat reprezentanţilor acestui for să precizeze documentele, evenimentele sau acţiunile la care se referă", se arată în comunicat.

Elena Udrea arată, în comunicat, că "lamentarea d-lui Orban în mass-media cu privire la faptul că Ministerul Turismului nu ar fi prezentat Comisiei decât o mică parte din documentaţia solicitată dovedeşte, odată în plus, că această comisie nu s-a înfiinţat decât pentru compromiterea unui ministru PDL printr-o mascaradă ieftină, jucată de actori incompetenţi în piaţa publică".
Membrii PSD şi PNL din Comisia de anchetă în cazul Elena Udrea şi-au exprimat, marţi, nemulţumirea cu privire la faptul că Ministerul Turismului nu a trimis "nici 1% din documentaţia solicitată", printre actele care lipsesc numărându-se planul de achiziţii şi fisele de post ale angajaţilor MT.


Antena3.ro

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close