Antena 3 Politică Elena Udrea: MDRT şi-a atins obiectivele prin parteneriatul cu Lucian Bute

Elena Udrea: MDRT şi-a atins obiectivele prin parteneriatul cu Lucian Bute

10 Iul 2011   •   15:01
Elena Udrea: MDRT şi-a atins obiectivele prin parteneriatul cu Lucian Bute
Sursa foto: Foto: Agerpres
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă că este mulţumită de colaborarea cu Lucian Bute şi că acesta are toată admiraţia şi recunoaşterea românilor. Ministrul s-a declarat bucuroasă de faptul că a contribuit la îndeplinirea dorinţelor românilor dar şi dorinţei lui Lucian Bute de a lupta în ţară.

"Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi-a atins obiectivele prin parteneriatul cu Lucian Bute. Pentru acest parteneriat, ministerul a alocat 1,9 milioane de euro plus TVA, din fonduri europene, bani care nu puteau fi utilizaţi în alte scopuri decât cele stabilite”.

De asemenea, oficialul a dorit să anunţe şi cifrele oficiale la nivel de audienţă. Astfel, Elena Udrea a anunţat că, în cel mai bun moment al meciului, erau circa 4,5 milioane de români care urmăreau meciul.

Totodată, Elena Udrea a ţinut să dea replica celor care au contestat utilitatea fondurilor şi implicarea MDRT în organizarea galei de box.

Sunt unii care contestă utilitatea acestor fonduri dar şi implicarea MDRT în contextul organizării galei de ieri seară. Aş dori să precizez domnului Voiculescu, patronul Antenelor, că nimeni nu i-a oprit până acum să organizeze aceste meciuri cu valorile României, la fel cum nimeni nu îi opreşte nici de aici mai departe.”

În final, ministrul a ţinut să îl mai felicite o dată pe Lucian Bute pentru victoria în faţa lui Mendy dar şi pentru că reprezintă România cu succes peste tot în lume.
 


×
Subiecte în articol: Elena Udrea Lucian Bute meci

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close