Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Nu am urcat pe scena referendumului. Aceasta a fost strategia de comunicare a PDL

Elena Udrea: Nu am urcat pe scena referendumului. Aceasta a fost strategia de comunicare a PDL

Elena Udrea: Nu am urcat pe scena referendumului. Aceasta a fost strategia de comunicare a PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Feb 2013   •   18:20

Liderul PDL Elena Udrea, candidat la şefia partidului, răspunde acuzaţiilor lui Vasile Blaga afirmând că nu a urcat pe scenă în campania pentru referendum pentru că aceasta a fost strategia de comunicare a conducerii, precizând că la alegeri ea a avut dublul scorului obţinut de preşeditnele PDL.
   
"Nu am urcat pe scena referendumului, cum nu a urcat nimeni altcineva din partid, de altfel, în afară de preşedintele partidului şi de Monica Macovei, pentru că aceasta a fost strategia de comunicare folosită de actuala conducere a PDL", se arată într-o declaraţie a Elenei Udrea remisă agenţiei Mediafax.
   
Ea a ţinut să precizeze că a câştigat, în 2012, dublul scorului obţinut de Blaga.
   
"Ei au dorit revanşa pentru pierderea alegerilor din 2011 şi de aceea au stabilit că echipa lui Boc face rău partidului, deci nu trebuie să mai apară nicăieri. Numai că, iată, în alegerile din decembrie eu am luat de două ori scorul lui Vasile Blaga, cel care a urcat pe scenă. Iar ceilalţi nici nu au intrat în Parlament! Dar aceasta nu înseamnă că nu am participat la campanie din spatele luminilor", afirmă Udrea.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close