Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Nu-mi doresc un PDL balama. Sunt pregătită să readuc PDL la guvernare, dacă USL se va rupe

Elena Udrea: Nu-mi doresc un PDL balama. Sunt pregătită să readuc PDL la guvernare, dacă USL se va rupe

Elena Udrea: Nu-mi doresc un PDL balama. Sunt pregătită să readuc PDL la guvernare, dacă USL se va rupe
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Feb 2013   •   17:48

Deputatul PDL Elena Udrea, care a anunţat că va candida la şefia partidului, a declarat duminică, la Râmnicu Vâlcea, că este pregătită să readucă Partidul Democrat Liberal la guvernare, în varianta în care Uniunea Social Liberală s-ar rupe.

 
"Nu-mi doresc un PDL balama, nu-mi doresc un partid moale, sunt pregătită să readuc partidul la guvernare, fie la alegerile generale, fie înainte de acestea, în varianta în care USL se va rupe. Dar vreau ca PDL să vină la guvernare ca un aliat puternic şi cu oameni puternici, demni şi pregătiţi să guverneze", a afirmat Elena Udrea, conform pesurse.ro.
 
În opinia acesteia, există o ruptură între baza partidului şi conducerea acestuia.
 
"Se remarcă de foarte mult timp o ruptură între cei care conduc partidul şi baza partidului. Din varii motive, fie am fost la guvernare şi nu a fost timp de a merge în teritoriu, de a vorbi cu oamenii, fie cu totul alte motive. De aceea eu îmi doresc ca la Convenţia din 23 martie să participe, în primul rând, baza partidului, nu că n-aş avea încredere în liderii regionali sau locali, dar membrii simpli de partid sunt cei care cunosc cel mai bine situaţia la faţa locului, există o altă analiză în teritoriu faţă de cea de la Bucureşti", a mai spus Udrea.
 
Elena Udrea a vorbit şi de o mai bună legătură cu mass-media.
 
"Presa este principalul mijloc prin care cetăţeanul de rând află în mod direct ce fac politicienii. De aceea, partidul trebuie să ştie să comunice foarte bine, în mod decent şi în mod corect cu presa. Este obligatoriu aici ca PDL să arate că există ca partid de opoziţie, nu cum se întâmplă în prezent, când anumite conferinţe de presă ale PDL sunt aproape neobservate sau sunt preluate la a 20-a rubrică de câteva agenţii de ştiri. Ştiţi ce mi s-a spus? Că PDL nu mai este un partid interesant pentru mass-media. Nu mi se pare deloc corect cum procedăm", a arătat deputatul PDL.
 
Elena Udrea a fost prezentă la Consiliul Judeţean de Coordonare al PDL Vâlcea.
 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close