Elena Udrea: Nu ne-am gândit să ne consultăm cu domnul preşedinte Băsescu în legătură cu desemnarea lui Prigoană

de G.S.    |    31 Mar 2012   •   15:57
Elena Udrea: Nu ne-am gândit să ne consultăm cu domnul preşedinte Băsescu în legătură cu desemnarea lui Prigoană Foto: INTACT Images

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, răspunzând unei întrebări, că formaţiunea nu s-a consultat cu preşedintele Traian Băsescu în legătură cu desemnarea lui Silviu Prigoană drept candidat al partidului la Primăria Capitalei.
   
Ea a menţionat că nu a existat o consultare cu preşedintele Băsescu legat de desemnarea lui Prigoană drept candidat la Bucureşti.
   
"Nu, nu ne-am gândit să ne consultăm cu domnul preşedinte, dar probabil că o să ne spună dânsul dacă i se pare un candidat bun", a spus Udrea.
   
Ea a ţinut să precizeze că Prigoană este favorit în sondaje, are un grad mare de favorabilitate în rândul populaţiei, îşi doreşte să candideze, este onest şi competent.
   
Preşedintele Traian Băsescu declara, pe 20 martie, la TVR, că Vasile Blaga ar putea fi un candidat de calibru la Primăria Capitalei, precizând că şi Monica Macovei ar putea fi un candidat bun.
   
Întrebat despre candidaturile "greilor" PDL la primăriile importante, Băsescu răspundea: "De ce nu ar candida Vasile Blaga la Bucureşti?".

Parteneri
x close