x close

Elena Udrea, părăsită de susţinătorii înfocaţi

de D.D.    |    30 Sep 2014   •   12:36

Elena Udrea nu-i mai convinge sa rămână alături de ea nici măcar pe cei care pe vremuri îi ridicau osanale. La momentul înfiinţării partidului prezidenţial, s-au înghesuit să vină alături de ea toţi liderii democrat-liberali şi toţi consilierii lui Traian Băsescu. Dragostea nu a ţinut foarte mult. În ziua în care Udrea şi-a lansat candidatura, alături de ea mai stăteau doar Emil Boc şi Aurelian Pavelescu.

De la extazul pe care şi-l declara în faţa frumuseţii Elenei Udrea acum 4 ani, Teodor Baconschi a ajuns sa scrie pe site-urile de socializare texte dure la adresa blondei preferate a preşedintelui, culminând prin a spune ca "orice târfă da lecţii poporului român".

Adrian Papahagi, care a pornit la drum alături de Elena Udrea, o califică acum pe aceasta drept membru al mafiei transpartinice" şi o compară cu Ceauşescu.

Chiar şi fiica cea mică a lui Traian Basescu, prietena apropiată a Elenei Udrea, a atacat-o pe aceasta virulent, acuzând-o ca a interzis membrilor de partid să adune semnaturi pentru Cristian Diaconescu, pentru a-l scoate din cursa pentru prezidenţiale.

Împiedicarea candidaturii lui Cristian Diaconescu a fost picătura care a umplut paharul şi pentru alţi vechi susţinători ai Elenei Udrea.

Cea mai recentă lepădare de Udrea este cea a lui Teodor Paleologu, care a anunţat că nu o va vota pe fosta sa şefă la alegerile din noiembrie şi şi-a anunţat susţinerea pentru Iohannis. Printre cei care au rămas alături de Elena Udrea este fostul premie Emil Boc. Chiar dacă este încă membru al Partidului Democrat Liberal, a anunţat că o susţine la prezidenţiale pe Udrea, în detrimentul lui Klaus Iohannis.

Şi în timp ce foştii colaboratori apropiaţi au părăsesc, Elena Udrea se refugiază unde poate. În ultimele săptămâni, Udrea a transformat în poşeta sa Partidul Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat.


Citeşte mai multe despre:

Elena Udrea Emil Boc Traian Basescu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati