Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: PDL a pierdut alegerile pentru că au existat colegi care au criticat partidul cu argumente USL-iste

Elena Udrea: PDL a pierdut alegerile pentru că au existat colegi care au criticat partidul cu argumente USL-iste

Elena Udrea: PDL a pierdut alegerile pentru că au existat colegi care au criticat partidul cu argumente USL-iste
Sursa foto: Foto: INTACT Images
13 Ian 2013   •   10:23

Deputatul PDL Elena Udrea e de părăre că momentul prezentării de către permierul Victor Ponta a "stării naţiunii" a fost doar o acţiune de imagine eşuată lamentabil, dar care i-a amintit de ce a pierdut aşa ruşinos PDL-ul alagerile din 9 decembrie 2012.

Ea susţine că momentul alegerilor a fost doar sfârşitul unui fenomen în PDL care era să ducă la dezintegrarea partidului - foarte mulţi democrat-liberali au ales să critice partidul cu argumentele USL: "Daca şi acum continuăm sa ne dezicem de propria guvernare le dau dreptate celor care spun că se poate şi mai rău pentru noi decât ce am păţit pe 9 decembrie!"

"Dar acest moment a mai scos la iveala ceva ce mi-a confirmat un punct de vedere pe care il sustin ferm dupa ce am vazut cu totii rezultatele alegerilor din decembrie. Faptul ca PDL-istii si-au abandonat propriul guvern. Si nu de acum, sau de dupa momentul pierderii guvernarii, ci chiar de pe timpul ei. Din frustrare sau din dorinta de a nu-si afecta imaginea explicand masuri economice nepopulare, multi colegi au optat pentru varianta negarii propriului executiv. Atitudinea a luat amploare dupa plecarea de la putere si dupa alegerile interne din iunie, care chiar din aceasta abordare au fost generate, apoi a devenit principala strategie de campanie electorala pentru parlamentarele din decembrie. Criticile USL la adresa guvernului Boc au fost insusite de catre colegi, ba chiar unii au facut-o cu satisfactie, astfel incat nu a mai putut fi construit niciun mesaj national credibil de campanie.", susţine Elena Udrea pe site-ul personal.

Cât despre Starea naţiunii susţinută de premierul Victor Ponta: "Anuntata pompos, prezentarea de catre Premier a “bugetului cetateanului” a ramas acum ceea ce a fost de fapt: o alta actiune de imagine a lui Victor Ponta, din pacate pentru el, nereusita pana la capat. Pentru ca dupa surpriza unei asemenea demostratii, fara precedent pe la noi dar obisnuita in SUA, cand a venit vorba despre continutul prezentarii, adica despre ce ne propune guvernarea USL pentru 2013, geniul consilierilor de comunicare ai Premierului s-a dovedit insuficient pentru salvarea momentului."

"Victor Ponta nu a putut sa ne spuna cum se creeaza locuri de munca, nici prin bugetul pe care tocmai ni-l citea si nici in general, teoretic vorbind, nu a avut raspuns nici la intrebarea despre cum va face rost de bani pentru cheltuielile suplimentare din acest an, in valoare de 3,5 miliarde euro si nici cum va genera acest buget crestere economica. Concluzia generala este ca nu exista niciun fel de viziune de dezvoltare, ca parametrii economici sunt aceiasi ganditi de guvernarea PDL, cu rezultatele careia se lauda USL dupa 8 luni de guvernare si, cel mai important, ca romanii vor trai mai prost cu USL.", a concluzionat fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close