Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Prinţul Charles este un om minunat. A făcut pentru România mai multe decât românii

Elena Udrea: Prinţul Charles este un om minunat. A făcut pentru România mai multe decât românii

Elena Udrea: Prinţul Charles este un om minunat. A făcut pentru România mai multe decât românii
Sursa foto: Foto: elenaudrea.ro
19 Noi 2011   •   14:29
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat că prinţul Charles este „un om minunat” care contribuie foarte mult la promovarea turismului românesc şi că susţinerea acestuia se armonizează cu acţiunile ei de prezentare a României ca destinaţie „verde”, conform Daily Telegraph.

Udrea a acordat un interviu publicaţiei britanice şi a declarat că prinţul Charles este „un om minunat”, fiind considerat un erou în România. „A făcut pentru România mult mai multe lucruri decât au făcut cei mai mulţi români. Entuziasmul său pentru ţara noastră a fost o sursă de inspiraţie”, a declarat Udrea, pentru publicaţie.

Ministrul a subliniat că prinţul a atras atenţia asupra uneia dintre cele mai neobişnuite destinaţii de vacanţă din Europa, susţinerea acestuia fiind în armonie cu acţiunile ei de prezentare a României ca destinaţie „verde” pentru vacanţe în natură.

„Este ceva unic legat de Munţii Carpaţi”, a declarat Udrea pentru Daily Telegraph. Aceasta a subliniat că Delta Dunării este o altă zonă foarte apreciată de iubitorii de natură şi de păsări.

„Cei mai mulţi britanici probabil au vizitat ţări precum Franţa, Spania, Italia dar România este ceva diferit. Aici găseşti o îmbinare a trecutului cu prezentul, o adevărată sălbăticie – şi o şansă reală de a vedea un urs brun”, a continuat Udrea.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close