Antena 3 CNN Politică Elena Udrea se va deplasa cu maşina la întâlniri, deşi a cerut angajaţilor MDRT să renunţe la autoturism pentru o zi

Elena Udrea se va deplasa cu maşina la întâlniri, deşi a cerut angajaţilor MDRT să renunţe la autoturism pentru o zi

Elena Udrea se va deplasa cu maşina la întâlniri, deşi a cerut angajaţilor MDRT să renunţe la autoturism pentru o zi
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de N.B.    |    22 Sep 2011   •   11:46

Niels Schnecker a lăudat, la emisiunea "Previziunile zilei" gestul Elenei Udrea de a folosi bicicleta pentru a ajunge la locul de muncă, gest menit să marcheze Ziua Europeană Fără Maşini, o iniţiativă în cadrul Săptămânii Europene a Mobilităţii.

În ciuda faptului că angajaţii Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale au fost sfătuiţi să renunţe la maşină pentru data de 22 septembrie, Elena Udrea a recunoscut că va folosi un autoturism pentru a ajunge la întâlnirile pe care le are în program.

“Fiind ziua europeană fără maşini, am hotărât să atragem atenţia cu privire la protecţia mediului prin participarea MDRT la această iniţiativă. În semn de solidaritate faţă de programul desfăşurat la nivel european, personalul Ministerului Turismului va renunţa pentru o zi la mersul cu maşina”, a scris ministrul Turismului pe contul său de Facebook.

Elena Udrea a ajuns, aşa cum şi-a propus, joi dimineaţă, la muncă pe bicicletă. Deşi durata deplasării nu a fost la fel de scurtă ca în cazul unui drum cu maşina, ministrul Turismului s-a declarat încântată de experienţă.

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea bicicleta masina angajati
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close