Antena 3 CNN Politică Elena Udrea seamănă vrajbă în PMP. Cine va fi candidatul REAL al Mişcării Populare pentru prezidenţiale

Elena Udrea seamănă vrajbă în PMP. Cine va fi candidatul REAL al Mişcării Populare pentru prezidenţiale

Elena Udrea seamănă vrajbă în PMP. Cine va fi candidatul REAL al Mişcării Populare pentru prezidenţiale
de O.P.    |    11 Iun 2014   •   05:56

Elena Udrea provoacă scandal după scandal în rândul oamenilor din propriul partid. Teodor Baconschi se plânge că Elena Udrea i-a "evacuat şi marginalizat " pe intelectualii din partid.

Democrat-liberalii sunt siguri că nominalizarea lui Cristian Diaconescu în cursa pentru prezidenţiale este doar de formă pentru că, până la urmă, tot Elena Udrea va fi cea care va intra în cursa pentru Cotroceni.

Theodor Baconschi spune că este dezamagit de conducerea partidului din care face parte. Baconschi consideră ca intelectualii din PMP au fost puşi în vitrină şi apoi evacuaţi, la fel ca in PDL.

Elena Udrea îi cere însă lui Baconschi să nu se supere că a pierdut funcţia de vicepreşedinte.

Si fostii colegi de partid o ataca pe Elena Udrea. Catalin Predoiu spune ca, de fapt, Cristian Diaconescu ar fi fost nominalizat doar de forma ca si candidat al PMP pentru prezidentiale si ca in cele din urma, s-ar putea ca Elena Udrea sa fie cea care candideaza.

Elena Udrea susţine despre Cristian Diaconescu ca nu este "candidatul-iepure" al nimanui si ca are sanse foarte mari sa intre in turul doi al alegerilor prezidentiale. Desi PNL si PDL au anuntat ca vor avea un candidat unic, separat de PMP, Elena Udrea inca mai asteapta sa fuzioneze cu liberalii si democrat-liberalii.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Udrea PMP
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close