Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, sigură că Băsescu nu mai vine. Palada: PMP şi-a dovedit limitarea de utilitate

Elena Udrea, sigură că Băsescu nu mai vine. Palada: PMP şi-a dovedit limitarea de utilitate

Elena Udrea, sigură că Băsescu nu mai vine. Palada: PMP şi-a dovedit limitarea de utilitate
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Ian 2015   •   21:27
Traian Băsescu nu se va înscrie în PMP - anunţul a fost făcut oficial astăzi, de Elena Udrea, care spune totuşi că ea va rămâne în partid, chiar dacă nu va mai candida la funcţia de preşedinte. 
 
Udrea a făcut această precizare după şedinţa Consiliului Naţional al PMP, care a stabilit ca data Congresului partidului să fie pe 8 februarie, când va fi aleasă o nouă echipă de conducere.
 
Subiectul a fost dezbătut în emisiunea "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3. Sociologul Mirel Palada a arătat că există o explicaţie simplă pentru care fostul preşedinte nu se înscrie în PMP:
 
"Explicaţia este una destul de clară. Faptul că PMP şi-a dovedit limitarea de utilitatea, şi a fost momentul adevărului la alegerile prezidenţiale. Din ce în ce mai multe lucruri neplăcute asociate cu acest PMP, doamna Udrea, un lider exotic, cu mai multe atribute negative decât pozitive."
 
Deputatul PNL, Vlad Nistor, a explicat că a auzit despre o altă variantă de construcţie politică în care ar intra Traian Băsescu:
 
"Eu am auzit chiar într-o emisiune pe domnul Pavelescu vorbind despre o platformă politică pe care domnia sa ar fi propus-o domnului Băsescu şi acesta a fost de acord, o structură de alianţă între PNŢ cu PMP, diverse organizaţii civice, un soi de CDR în variantă Băsescu şi că aceasta ar fi soluţia mai largă pentru domnul Băsescu. Vă spun cu siguranţă, în schimb, că o soluţie cu PNL este exclusă, domnul Băsescu nu are ce căuta acolo", a explicat Nistor.
 
Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a explicat că Traian Băsescu şi Elena Udrea colaborează foarte bine, dar pe platforma de la Nana.
 
"Terenul de la Nana al domnului Băsescu este cultivat de Elena Udrea. Deci este o legătură strânsă în platforma de la Nana. Acuma întrebarea este: Dacă acea platformă a fost obţinută prin mijloace necuvenite, e părtaş sau nu cel care lucrează la această platformă? Firma merge bine, terenul produce, e bine. Pe zona politică o să vedem ce se întâmplă după ce se vor finaliza dosarele cu Flota, casa din Mihăileanu. Eu sunt convins că se vor finaliza", a explicat Pop.
 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Mirel Palada
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close