x close

Elena Udrea: Spre deosebire de domnul Blaga, eu nu cer semnături pe relaţii personale

de G.S.    |    03 Mar 2013   •   16:13
Elena Udrea: Spre deosebire de domnul Blaga, eu nu cer semnături pe relaţii personale 416 Foto: Agerpres

Elena Udrea a declarat că, în privinţa candidaturii la preşedinţia PDL, ea are, spre deosebire de Vasile Blaga, o altă strategie, care înseamnă un alt mod de a face politică, şi anume să obţină susţinerea membrilor de partid pe viziunea sa, şi nu să ceară semnături pe baza relaţiilor personale.
   
"Eu, spre deosebire de domnul Blaga, am avut o altă strategie, care înseamnă şi un alt mod de a face politică, şi anume am considerat că susţinerea pe moţiunea pe care o prezint trebuie să fie cu adevărat o susţinere pentru viziunea mea pentru PDL, şi nu o susţinere legată de persoană", a precizat Udrea, duminică, la depunerea candidaturii sale la preşedinţia PDL.
   
"Dacă rogi colegii să semneze o hârtie şi nu le prezinţi moţiunea înainte înseamnă că semnătura lor nu este pe viziune, ci pe o relaţie personală, bazată pe o rugăminte la care dau curs", a adăugat Udrea.
   
Ea a mai spus că îşi doreşte ca susţinerea să o aibă de la liderii de organizaţii, dar mai ales de la baza partidului şi să fie "pe viziune, şi nu legată de Elena Udrea".

Citeşte mai multe despre:

Elena Udrea vasile blaga pdl partid candidatura alegeri
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati