Antena 3 Politică Elena Udrea: Trebuie luate măsuri pentru recredibilizarea guvernării; soluţia va fi conformă cu aşteptările oamenilor

Elena Udrea: Trebuie luate măsuri pentru recredibilizarea guvernării; soluţia va fi conformă cu aşteptările oamenilor

de Antena3.ro    |    05 Feb 2012   •   22:57
Elena Udrea: Trebuie luate măsuri pentru recredibilizarea guvernării; soluţia va fi conformă cu aşteptările oamenilor
Sursa foto: Foto: stiripeblog.wordpress.com

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, duminică, în cadrul unui interviu televizat, cã în partid există o aşteptare şi o nemulţumire legată şi de discuţiile despre demisia premierului, menţionând că este convinsă că dezbaterile în partid vor avea loc repede, iar soluţia va fi conformă cu aşteptările oamenilor, informează Mediafax.
   
Ea a adăugat că presiunea s-a acumulat pe întreaga clasă politică şi că nu mai pot fi amânate măsurile de recredibilizare a guvernării.
   
Udrea a menţionat că după cele trei săptămâni de proteste, conducerea partidului ar trebui să exprime un punct de vedere clar legat de ce urmează să se întâlmple politic şi guvernamental. Totuşi, ea a menţionat că premierul aşteaptă plecarea delegaţiei FMI, BM şi CE înainte de a începe orice discuţii.
   
Udrea a spus că nu doreşte să facă declaraţii în numele premierului sau al preşedintelui.
   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close