Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, vedeta Parlamentului. Vezi cum vânează deputaţii o audienţă la ministrul Turismului

Elena Udrea, vedeta Parlamentului. Vezi cum vânează deputaţii o audienţă la ministrul Turismului

Elena Udrea, vedeta Parlamentului. Vezi cum vânează deputaţii o audienţă la ministrul Turismului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    04 Oct 2011   •   09:33

Elena Udrea este cel mai popular personaj din Parlament. Deputaţii fac coadă la banca ministrului Turismului şi fiecare are modalitatea proprie prin care încearcă să se facă remarcat şi să obţină mult dorita audienţă.

Pauzele din timpul şedinţelor de la Camera Deputaţilor sunt momente propice pentru cei care doresc să stea de vorbă cu ministrul Dezvoltării şi Turismului, însă nu toţi reuşesc totuşi să obţină o audienţă

Elena Udrea nu are nici măcar de o clipă de linişte. În mijlocul unei discuţii cu Raluca Turcan, colega sa de bancă, un deputat s-a apropiat de masa ministrului şi a încercat subtil să-i atragă atenţia. A reuşit după multe încercări, cu o sărutare de mână.

Poziţia corpului contează şi ea atunci când vrei să smulgi o audienţă cu Elena Udrea. Spre exemplu, Silviu Prigoană se apleacă peste banca deputatei. Pe partea dreaptă, Dănuţ Liga stă în genunchi.

Elena Udrea pare a fi punctul în jurul căruia revoluţionează toţi deputaţii democrat-liberali, unii au noroc şi ajung să discute cu ministrul, alţii, mai puţin norocoşi, stau şi speră că vor avea şansa să se facă auziţi.

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close