Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, vizită în Satu Mare pentru promovarea brandului de ţară (VIDEO)

Elena Udrea, vizită în Satu Mare pentru promovarea brandului de ţară (VIDEO)

Elena Udrea, vizită în Satu Mare pentru promovarea brandului de ţară (VIDEO)
Sursa foto: Foto: www.satmareanul.net
06 Iul 2010   •   15:07

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a mers în vizită în judeţul Satu Mare. Nu pentru că zona ar fi afectată de inundaţii, iar ea s-ar supune ordinelor lui Emil Boc, de a merge în teritoriu, acolo unde este nevoie de ea. Îmbrăcată în haine populare oşeneşti, Elena Udrea face ce ştie mai bine: promovează brandul de ţară.

Elena Udrea a fost întâmpinată cu pâine, sare şi pălincă la Negreşti Oaş. A venit să inspecteze stadiul lucrărilor la staţiunea de schi de la Luna Şes şi a promis că va aloca opt milioane de lei pentru instalaţia de transport pe cablu.

Zonele inundate nu au interesat-o prea mult pe ministrul Elena Udrea. Asta deşi săptămâna trecută premierul Emil Boc încerca să-şi mobilizeze miniştri cabinetului să apară şi ei măcar în localităţile afectat de ploi.

Elena Udrea s-a conformat şi a mers a doua zi la Dorohoi. L-a însoţit apoi şi pe preşedintele Băsescu în inspecţie în judeţul Suceava. Subiectul inundaţiilor n-a pasionat-o prea mult, aşa că a discutat despre lucruri cu adevărat importante pentru ea - brandul de ţară.



Antena 3

Foto: www.satmareanul.net

×
Subiecte în articol: turism Satu Mare Elena Udrea ministru vizita
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close