Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Voi vota moţiunea, dar din motivele mele. Ce o deranjează pe fosta şefă de la Turism

Elena Udrea: Voi vota moţiunea, dar din motivele mele. Ce o deranjează pe fosta şefă de la Turism

Elena Udrea: Voi vota moţiunea, dar din motivele mele. Ce o deranjează pe fosta şefă de la Turism
de M.Z.    |    22 Sep 2015   •   11:28

Elena Udrea a declarat, marţi, că va vota moţiunea de cenzură depusă de PNL, dar nu crede că aceasta va trece.

 
"Voi vota moţiunea, dar din motivele mele. (...) Nu va trece moţiunea", a spus fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, marţi, la ieşirea de la controlul judiciar.
 
Întrebată care sunt motivele, Udrea a vorbit despre absorbţia fondurilor europene.
 
"Că nu sunt în stare să aducă fonduri europene în România. Suntem în situaţia în care din nou vom pierde bani europeni şi am aflat că încă nu se pot lua bani europeni", a spus fosta preşedintă a PMP.

Liberalii au depus ieri moţiunea de cenzură "Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta", documentul fiind semnat de 180 de parlamentari.

Fostul ministru al al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea este sub control judiciar din 16 iunie, când instanţa supremă a decis înlocuirea măsurii arestului la domiciliu. Astfel, Udrea trebuie să se prezinte marţea şi vinerea la Poliţie.
 
Udrea a stat în arest la domiciliu din 7 mai până în 16 iunie. Din 25 februarie până în 30 aprilie, Udrea a fost încarcerată în Arestul central al Poliţiei Capitalei, apoi transferată la Penitenciarul Târgşor.
 
În 21 aprilie, Elena Udrea a fost trimisă în judecată, în dosarul "Gala Bute", în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului omonim de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close