Antena 3 CNN Politică Emanuel Ungureanu, despre Congresul PNL: "A fost Caragiale Reloaded. Cel mai liberal discurs l-a avut Kelemen Hunor"

Emanuel Ungureanu, despre Congresul PNL: "A fost Caragiale Reloaded. Cel mai liberal discurs l-a avut Kelemen Hunor"

Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS, a comentat alegerile de la Congresul PNL din 25 septembrie 2021 şi a apreciat că "cel mai liberal şi articulat discurs, centrat pe nevoile românilor l-a avut Kelemen Hunor", restul discursurilor încadrându-le la "Caragiale Reloaded".

Emanuel Ungureanu, despre Congresul PNL: "A fost Caragiale Reloaded. Cel mai liberal discurs l-a avut Kelemen Hunor"
de Claudia Popovici    |    25 Sep 2021   •   20:27

Întrebat care este concluzia sa după Congresul PNL desfăşurat astăzi, 25 septembrie 2021 la Romexpo, acolo unde 5.000 de delegați liberali l-au votat pe premierul Florin Cîţu pentru funcția de preşedinte al partidului, Emanuel Ungureanu, deputat USR PLUS, a apreciat că totul a fost un fel de "Caragiale Reloaded", subliniind că cel mai liberal discurs l-a avut Kelemen Hunor.

„Vreau, în primul rând, să apreciez cel mai bun discurs, cel mai articulat și cel mai centrat pe nevoile românilor şi aș putea spune cel mai liberal discurs din această seară din Congresul PNL. A fost domnul Kelemen Hunor, liderul UDMR, care îmi este și un foarte bun prieten.

„Ce blestem pe PNL că nu are un lider ca Kelemen Hunor"

A fost impecabil. Mă gândeam ce blestem pe PNL că nu are un lider ca Kelemen Hunor. Cei mai echilibrați oamenii din PNL, ori sunt în afara lui, ori sunt, culmea, izolați. Domnul Bolojan și domnul Motreanu cei mai lideri, dacă vreți liberali au fost pe scaun, și cel mai liberal cu adevărat a fost la tribună domnul Kelemen Hunor.

Emanuel Ungureanu, despre Congresul PNL din 25 septembrie 2121: "A fost Caragiale Reloaded"

În rest, a fost Caragiale Reloaded, aşa ca să iau şi din limbajul de superman al domnului Cîţu, din englezismele lui. Acum ce se va mai întâmpla vom mai vedea", a spus Emanuel Ungureanu la Antena 3. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close