Antena 3 CNN Politică Emil Boc a inaugurat un tronson al şoselei de centură a municipiului Cluj-Napoca

Emil Boc a inaugurat un tronson al şoselei de centură a municipiului Cluj-Napoca

Emil Boc a inaugurat un tronson al şoselei de centură a municipiului Cluj-Napoca
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Iul 2011   •   21:16

Premierul Emil Boc a deschis azi circulaţia pe un tronson al centurii de ocolire a municipiului Cluj-Napoca. Premierul a mutat el însuşi baliza de la intrarea pe şosea. Nu a scăpat însă nici de reproşurile oamenilor care nu şi-au primit banii din exproprieri, nici de nemulţumirile subcontractorilor Bechtel, care nu şi-au mai primit banii din 2010.

Premierul Emil Boc i-a asigurat pe cei care aveau terenuri pe traseul centurii că îşi vor primii banii din despăgubiri. Asta pentru că s-a ocupat personal de acest proiect.

La inaugurare, şeful Executivului a trebuit să dea explicaţii şi pentru banii pe care Bechtel nu i-a plătit subcontractorilor pentru construcţia autostrăzii Transilvania.

Premierul a discutat despre negocierile cu Bechtel, spunând că este cel mai interesat să continue lucrările la autostrada Trannsilvani, dar aceasta nu se poate executa la orice preţ.

Varianta de ocolire inaugurată de premier se întinde pe 4,5 kilometri. Prin deschiderea circulaţiei pe tronsonul Bulevardul Muncii-Apahida vor fi scoase din Cluj-Napoca peste 3.000 de vehicule grele pe zi. In toamna ar trebui să fie finalizate şi lucrările la centura Vâlcele-Apahida.

 

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close