Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Anul 2012 va fi anul PDL. Toată lumea va recunoaşte meritele măsurilor anti-criză (VIDEO)

Emil Boc: Anul 2012 va fi anul PDL. Toată lumea va recunoaşte meritele măsurilor anti-criză (VIDEO)

Emil Boc: Anul 2012 va fi anul PDL. Toată lumea va recunoaşte meritele măsurilor anti-criză (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
03 Oct 2010   •   19:18

După modelul calendarului chinezesc, Emil Boc a decretat 2012 anul PDL. Va fi anul în care - susţine liderul democrat-liberal şi şeful Guvernului - toată lumea va recunoaşte meritele măsurilor anti-criză, atât de hulite acum. Pentru că - explică tot Emil Boc - în 2012 România va înregistra o creştere economică pe care nimeni nu o va mai putea contesta, iar salariile şi pensiile vor creşte.

Asemenea unui comandant care încearcă să-şi mobilizeze trupele descurajate, Emil Boc le-a zugrăvit democrat-liberalilor adunaţi la Suceava un tablou frumos în care ei vor fi lăudaţi de toată lumea şi meritele le vor fi în sfârşit recunoscute. Nu se va întâmpla peste noapte, vor mai suporta câteva luni lovituri din toate părţile.

Viziunea premierului este complet diferită de cea a guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, care apreciază că nu toate măsurile Executivului sunt cele corecte.

Nici preşedintele PNL Crin Antonescu nu vede potenţialul benefic al măsurilor luate de Guvern.

În acelaşi timp, senatorul Dan Voiculescu este de părere că premierul Emil Boc trebuie să răspundă în faţa justiţiei, pentru neglijenţă în serviciu.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Emil Boc salarii pensii PNL Crin Antonescu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close