Antena 3 CNN Politică Emil Boc, audiat la DNA în dosarul lui Udrea: Nu ştiu de nicio sponsorizare a PDL de către Buzăianu

Emil Boc, audiat la DNA în dosarul lui Udrea: Nu ştiu de nicio sponsorizare a PDL de către Buzăianu

Emil Boc, audiat la DNA în dosarul lui Udrea: Nu ştiu de nicio sponsorizare a PDL de către Buzăianu
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Noi 2015   •   13:20
UPDATE 13.20 - Fostul premier Emil Boc a declarat, joi, la ieşirea de la DNA, unde a fost audiat ca martor în dosarul Elenei Udrea, că ştie nimic despre o posibilă sponsorizare a PDL de către omul de afaceri Bogdan Buzăianu.

Este vorba de dosarul lui Udrea, în legătură cu finanţarea campaniei electorale din 2012 a PDL cu bani care ar fi fost primiţi de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu pentru asigurarea unui contract cu Hidroelectrica. 

Întrebat ce motiv crede că ar fi avut Udrea, ca să spună că au venit bani la PDL, primarul de la Cluj a răspuns: "Sunt convins că ea va face precizările necesare".
 
"Personal nu l-am întâlnit niciodată pe Buzăianu şi nu am cunoştinţă de nicio sponsorizare a acestuia la PDL", a adăugat Boc.

Procurorii DNA i-au audiat joi, tot în calitate de martori, şi pe Sulfina Barbu, fost vicepreşedinte al PDL, şi senatorul Gheorghe Flutur, fost secretar general al PDL, în prezent în aceeaşi funcţie la PNL şi copreşedinte al organizaţiei judeţene Suceava.

×
Subiecte în articol: Emil Boc Elena Udrea
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close