Antena 3 CNN Politică Emil Boc candidează la Primăria Cluj

Emil Boc candidează la Primăria Cluj

Emil Boc candidează la Primăria Cluj
Sursa foto: Foto: INTACT Images
28 Apr 2012   •   12:20

Emil Boc candidează la Primăria Cluj.

Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj alături de liderul filialei PDL, Daniel Buda, şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe.

De altfel, Alin Tişe şi-a anunţat şi el candidatura pentru un nou mandat la CJ.

Emil Boc a spus că a decis să candideze pentru un nou mandat de primar pentru a consolida statutul incontestabil al Clujului, de capitală a Transilvaniei.
   
"M-am întors acasă pentru a continua proiectele pe care le-am început alături de colegii mei în anul 2004", a afirmat Boc.
   
El a mai spus că ar fi o onoare deosebită să poată primi votul de încredere al clujenilor.


   
"Voi ţine cont, dacă voi fi ales primar, de priorităţile acestui oraş: locuri de muncă, modernizarea oraşului şi judeţului, creşterea calităţii vieţii", a adăugat Boc.
   
La sfârşitul anului 2008, după şase luni din cel de-al doilea mandat, Boc a demisionat după ce a fost numit în funcţia de prim-ministru, în locul său fiind ales Sorin Apostu.
   
După arestarea fostului Sorin Apostu, conducerea filialei judeţene a PDL afirma că îl susţine "necondiţionat" pe liderul partidului, Emil Boc, pentru această funcţie, şi că acesta ar trebui să îşi asume candidatura.
   
De altfel, şi preşedintele Traian Băsescu a afirmat că Emil Boc, în calitate de "greu" al PDL, ar trebui să candideze la Primăria Cluj-Napoca.

×
Subiecte în articol: Emil Boc candidat
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close