Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Ce facem dacă ne despărţim de electoratul lui Traian Băsescu? Ne ducem la 5%

Emil Boc: Ce facem dacă ne despărţim de electoratul lui Traian Băsescu? Ne ducem la 5%

Emil Boc: Ce facem dacă ne despărţim de electoratul lui Traian Băsescu? Ne ducem la 5%
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mar 2013   •   12:47


Fostul premier, Emil Boc, a declarat, la Convenţia PDL, că acest partid este cel mai valoros de pe scena politică, după 1989.

Discursul lui Emil Boc:

Cel mai valoros partid politic de pe scena politică, după 1989. este partidul care a dat de 2 ori preşedintele României, partidul care şi-a asumat măsuri grele, care a câştigat referendumuri, a dat preşedinţi de Camere, primari, prefecţi şi nu uitaţi, vântul bate, apa trece, pietrele rămân. Astăzi suntem într-o competiţie internă de partid, între colegi. adversarii noştri sunt la USL. Colegii noştri sunt aici şi astăzi şi mâine şi poimâine vom fi colegi cu Vasile Blaga, Elena Udrea şi Monica Macovei. Dragi colegi, patru obiective cred că am pentru a susţine un candidat:

1. Să facem o opoziţie de fier, la baionetă, dură.
2. Să recâştigăm electoratul de dreapta care ne aşteaptă să revenim în forţă.
3. Să ducem parteneriatul cu Traian Băsescu
4. Să revenim la guvernare în 2016, ca principală forţă de dreapta.

Avem nevoie de parteneriatul cu preşedintele româniei, când el are un electorat între 20 şi 25% astăzi. Ce facem dacă ne despărţim de acest electorat? Ne ducem la 5%. Eu cred că acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie de acest parteneriat câştigător. Eu cred că aceste obiective pot fi îndeplinite astăzi de un candidat care se află astăzi pe scenă şi acest candidat este Elena Udrea.

V-aş ruga să nu vă lăsaţi pradă clişeelor de televiziune. Este un om care simte şi doreşte binele acestui partid. este un om acuzat de televiziuni că are tocuri, că are poşete, dar Udrea a venti cu ele din afara politicii şi nu le-a făcut în politică. Nu s-a legat niciun scandal de corupţie de Elena Udrea. Cred că am depăşit clişeele legate de o femeie preşedinte de partid. Pentru că timpul este necruţător, aş mai avea multe de adăugat. Vreau să ştiţi că eu, în 2004, decembrie, am avut ocazia să primesc cel mai frumos cadou politic de la preşedintele României - sigla PDL. O invit pe Elena Udrea să vină în faţa dumneavoastră, să îmi daţi voie să îi dau acest cadou de suflet al PDL-ului, simbolul performanţei noastre.


×
Subiecte în articol: Emil Boc partid pdl dreapta cadou
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close