Antena 3 CNN Politică Emil Boc, la congresul PPE de la Bucureşti: "Extremismul poate pune în pericol viitorul democratic al Europei"

Emil Boc, la congresul PPE de la Bucureşti: "Extremismul poate pune în pericol viitorul democratic al Europei"

"Extremismul este forța politică care poate pune în pericol viitorul Europei, viitorul democratic al Europei", spune Emil Boc. El afirmă că liberalii trebuie să facă tot ce le stă în putință "pentru a ține extremismul la ușă".

Emil Boc, la congresul PPE de la Bucureşti: "Extremismul poate pune în pericol viitorul democratic al Europei"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Raul Stef
de Georgiana Adam    |    06 Mar 2024   •   11:23

"Extremismul este forța politică care poate pune în pericol viitorul Europei, viitorul democratic al Europei. Trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a ține extremismul la ușă și nu în interiorul procesului democratic fundamental. Primarii din Europa au demonstrat că pot ține extremismul deoparte", spune primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc (PNL) în timpul unei conferințe organizate în timpul congresului PPE.

El afirmă că nu există, decât cu rare excepții, primari sau președinți de consilii județene cu orientări extremiste.

"Primarii sunt cheia unui viitor democratic al Europei, iar PPE a înțeles ac est lucru și a stabilit ca prioritate colaborarea dintre nivelul local, național și european. Toată politica, până la urmă e la nivelul local. primul contact direct al cetățeanului european este cu administrația locală și de aceea PPE susține atât de mult și de puternic această relație directă cui cetățeanul. Până la urmă, de acolo vine viitorul, de la votul dat de către cetățean", a încheiat Emil Boc.

Material susţinut de PNL

×
Subiecte în articol: Emil Boc Congresul PPE PNL
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close