Antena 3 CNN Politică Emil Boc despre Apostu: Un om care a contribuit la realizarea proiectelor importante

Emil Boc despre Apostu: Un om care a contribuit la realizarea proiectelor importante

Emil Boc despre Apostu: Un om care a contribuit la realizarea proiectelor importante
de N.B.    |    15 Noi 2011   •   20:15

Emil Boc a declarat, marţi, la Cluj, că primarul Sorin Apostu este un om care a contribuit la realizarea proiectelor importante de modernizare a oraşului, iar în ceea ce priveşte problema lui juridică, aceasta este separată de realizările edilului, care beneficiază, ca orice cetăţean, de prezumţia de nevinovăţie, relatează Agerpres.

"Sorin Apostu a fost şi este un om care a contribuit la realizarea proiectelor importante de modernizare a Clujului. Problema juridică este separată şi, la fel ca orice cetăţean, beneficiază de prezumţia de nevinovăţie şi aşteptăm rezultatul din instanţă. Instanţa ne va răspunde la această întrebare", a răspuns Emil Boc, fiind întrebat de jurnalişti dacă are încredere în nevinovăţia primarului municipiului Cluj-Napoca.

În ceea ce priveşte numirea unui interimar, primul ministru a spus că trebuie aşteptată decizia judecătorilor în cazul recursului la măsura arestării preventive a edilului.

"Astăzi nu se pune în discuţie acest subiect. Vom vedea care este rezultatul recursului, după care prefectul va proceda conform legii" a afirmat şeful Guvernului, precizând că în cazul în care Apostu va rămâne în arest, se va aplica legea.

 

×
Subiecte în articol: Emil Boc Sorin Apostu mita arestat
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close