Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Fosta guvernare a lăsat datorii de peste 1,1 miliarde de euro

Emil Boc: Fosta guvernare a lăsat datorii de peste 1,1 miliarde de euro

Emil Boc: Fosta guvernare a lăsat datorii de peste 1,1 miliarde de euro
Sursa foto: Emil Boc
17 Ian 2009   •   11:32

Liderii PD-L s-au mutat în acest weekend la munte, mai precis la Poiana Braşov, unde are loc şedinţa grupurilor parlamentare reunite ale Partidului Democrat-Liberal. La reuniune participă liderul PD-L, Emil Boc, şi miniştrii democrat-liberali.
Premierul Emil Boc a declarat că principalul obiectiv al Guvernului, în această perioadă, este stabilirea bugetului pentru anul 2009. El a amintit că fosta guvernare a lăsat datorii de peste 1,1 miliarde de euro, care vor fi achitate în regim prioritar, pentru a nu genera un blocaj în domeniul economic.
Conform declaraţiilor premierului, proiectul de buget pe anul în curs va porni de la premisa dezvoltării economiei, a menţinerii şi creării de noi locuri de muncă. În acest sens, Guvernul va face eforturi pentru susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii. De asemenea, Guvernul va avea în vedere o serie de investiţii masive în infrastructură şi atragerea de fonduri europene.
Programul Executivului din perioada următoare va mai cuprinde măsuri care vizează eliminarea monitorizării României pe capitolul Justiţie şi modificarea legislaţiei achiziţiilor publice.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close